سالاد کاهو با سس آنتروکوت یکی از سالادهای محبوب است که بسیاری از رستوران‌های بین‌المللی آن را سرو می‌کنند. با اینکه آماده کردن این سالاد به نظر ساده می‌آید ولی مواد لازم برای سس مخصوص آن را هرکسی نمی‌داند.

سالاد کاهو با سس آنتروکوت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، سالادها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، وقت درست کردن سالادهای رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالادها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارونی که جای خودش را دارد.

سالاد کاهو با سس آنتروکوت به سبک رستورانی

سالاد امروز ما سالاد کاهو با سس آنتروکوت است که یک نوع سس غلیظ و بسیار خوشمزه فرانسوی است. این سس به قدری مقوی و دارای مواد مفید است که این سالاد نیازی به سبزیجات یا مرغ و چیزهای دیگر ندارد. اصل این سالاد فقط با کاهو پیچ و سس آنتروکوت سرو می‌شود که به شما قول می‌دهم اگر فقط یکبار آن را بخورید، مشتری دائم این سالاد می‌شوید و آن را بر همه سالادهایی که تا به حال خورده‌اید، ترجیح می‌دهید. خب حالا که با این سالاد جذاب و سس مخصوص آن تا حدودی آشنا شدیم، آماده باشید تا در ادامه مطلب با هم دستور تهیه آن را مرور کنیم.

مواد لازم:

کاهو پیچ: ۱ عدد
اسفناج: ۱ پیمانه
جعفری: یک سوم پیمانه
ریحان: یک سوم پیمانه
سیر: ۳ حبه
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
گردو: یک سوم پیمانه
لیمو ترش: ۱ عدد
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سبز: ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آب: یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

مهمترین قسمت تهیه این سالاد خوشمزه و بی‌نظیر، آماده کردن سس آنتروکوت است که کار خیلی راحتی است. کافی است اسفناج، جعفری، ریحان، حبه‌های سیر، گردو، روغن زیتون، سس خردل، آب لیمو ترش، فلفل سبز، نمک و فلفل و آب را داخل دستگاه غذاساز یا پارچ مخلوط کن بریزید و با دور تند حدود یک دقیقه بزنید تا همه مواد کاملا با هم میکس شوند و یک سس غلیظ و سبزرنگ به دست بیاید. حالا دیگر برای درست کردن این سالاد کار زیادی ندارید. کاهو پیچ را خوب بشویید و به صورت درسته وسط ظرف سالاد بگذارید و با کمک یک چاقوی تیز کاهو را از وسط به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و دوباره قسمت‌های بریده شده را به دو قسمت تقسیم کنید، طوری که کاهو پیچ شما به هشت قسمت مساوی تقسیم شود. حالا همه سسی را که آماده کرده‌اید، روی تکه‌های بریده شده کاهو بریزید. حالا سالاد خوشمزه و خاص شما آماده سرو است که می‌توانید آن را بخورید و لذت ببرید، نوش جان.

نکات مهم:

۱- هنگام شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شن‌ریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شن‌های آن ته‌نشین شود و در آخر به‌تدریج از اسفناج‌های رویی بردارید و با آب سرد آب‌کشی کنید تا شن‌های ته‌نشین شده دوباره به اسفناج‌ها نچسبند. هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نشود. اسفناج را به مقدار مورد نیاز بپزید و هیچ‌وقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگ‏های لطیف و تازه آن را انتخاب کنید. برگ‏‌های درشت و تیره‌رنگ برای این درست کردن سس آنتروکوت مناسب نیست.

۲ ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:

ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر یک قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از یک دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

۳ ـ استفاده از فلفل سبز برای درست کردن سس این سالاد اختیاری است و اگر طعم فلفل سبز را دوست ندارید، می‌توانید آن را از دستور حذف کنید.

کد خبر 804556

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha